یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات

یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


هنگامی که قصد ایجاد یک نام دامنه ( Domain Name ) جدید برای سایت یا وبلاگ خود دارید که می خواهید آن را شروع کنید از چه ابزاری برای پیدا کردن بهترین نام دامین استفاده می کنید ؟ قبل از تصمیم به ایجاد یک نام دامنه خاص چگونه متوجه آزاد بودن آن دامین و امکان ایجاد آن می شوید ؟ آیا نام دامنه هم به بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر ( SEO ) مرتبط است ؟ در نام دامنه خود از چه حروف و کلماتی استفاده می کنید ؟ آیا می دانید چگونه می توانید یک نام دامنه حرفه ای برای سایت خود انتخاب کنید. در این مطلب از کرال پی سی به معرفی سرویس Panabee می پردازیم که با آن می توانید براحتی نام های دامنه آزاد کاملاً مرتبط با محتوای سایت یا وبلاگ خود را که آزاد هستند پیدا کنید و به راحتی قدم اول را در طراحی سایت خود بردارید.
 


 

 

نام دامنه ( دامین ) چیست ؟

سایت شما در اینترنت نیاز به یک آدرس اینترنتی دارد تا بازدید کنندگان بتوانند با وارد کردن آن نام اینترنتی به سایت شما دسترسی داشته باشند مانند Kralpc.com که از دو بخش اصلی که شامل نام ( Kralpc ) و پسوند ( که خود این پسوندها به چند دسته جداگانه تبدیل می شوند ex : .com , .net , .org , .ir , … ) ساخته شده اند و برای ثبت یک نام دامنه جدید باید قبلاٌ آن نام دامنه توسط کس دیگری خریداری یا رزرو نشده باشد و به اصطلاح آزاد باشد تا بتوانید آن را به سایت خود وصل کنید که سنجیدن این وضعیت توسط سرویس های متنوع whois امکان پذیر است که بسیاری از این سرویس ها را می توانید با یک جستجوی ساده در گوگل پیدا کنید.

 

معرفی سرویس Panabee نام دامنه ساز حرفه ای :

یکی از بهترین سرویس هایی که می تواند به ما در پیدا کردن نان دامنه های مناسب و البته آزاد کمک کند سرویس Panabee.com است که می توانید با وارد شدن به آن و نوشتن کلمات مرتبط با سایت خود بهترین نام دامنه های آزاد را پیدا کنید. برای نمونه وقتی به این سایت می رویم و کلمه Persian را جستجو می کنیم با صفحه ای شامل بخش های زیر روبرو می شویم که هر یک را با هم بررسی می کنیم توجه داشته باشید در دامنه های معرفی شده توسط این سرویس هر یک از آن ها که با آیکون سبز رنگ ( دامین قابل ثبت ) علامت گذاری شده اند قابل ثبت و آزاد هستند و هر یک که با آیکون قرمز رنگ ( دامین رزرو شده ) علامت گذاری شده اند توسط فرد یا شرکت دیگری خریداری شده است و قابل ثبت نیست.

سرویس panabee

 

  • بخش Variations : در این بخش شما می توانید چند نام دامنه دیگر را که با نام دامنه وارد شده از طرف شما اختلاف جزئی دارند ببینید.

جستجوی نام دامین

  • بخش Alternate Endings : در این بخش شما می توانید دامنه های مختلف دیگر که با پسوند های مختلف لیست شده اند را ببینید که همگی کاملاً شبیه به کلمات وارد شده از طرف شما هستند. برای مثال در این قسمت در هنگام نوشته شدن این مقاله همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید هنوز دامنه persi.an آزاد است که این می تواند یک دامنه بسیار مناسب و شیک برای سایت ما باشد.

نام دامنه با پسوند دیگر

  • بخش Related Terms : این بخش همانطور که از نام آن پیداست می تواند به ما در پیدا کردن کلمات مرتبط با کلمه جستجو شده از طرف ما کمک کند و اگر برای کلمه اول ما دامنه ی مناسب و آزادی پیدا نشد می توانیم از این بخش ایده برداری های خوبی بکنیم.

name-domain

  • بخش Translations : شما می توانید در این کادر متوجه شوید که کلمه جستجو شده شما در زبان های مختلف چه ترجمه ای دارد و همچنین چگونه گفته می شوند.

translate-domain

  • بخش Twitter و Facebook :در این دو بخش نیز شما می توانید آخرین گفته های دیگر افراد را درتوییتر و فیس بوک در مورد کلمه جستجو شده شما ببینید.

دامین توییتر و فیسبوک

  • بخش Google :این بخش نیز برای وبمسترها خیلی می تواند مفید باشد تا ببینند با جستجوی کلمه وارد شده در موتور جستجوی گوگل چه نتیجه هایی پدیدار می شوند.

google-panabee-domain

  • Apple App Store : با برنامه هایی ( app هایی ) که نام آن ها با کلمه جستجو شده توسط شما نزدیک است و در App Store وجود دارند آشنا شوید.

اپلیکیشن اپل

  • Wikipedia Related Terms : همانطور که می دانید ویکیپدیا یک دانشنامه آزاد در سطح وب است که لینک ورودی از آن به وب سیات شما توسط موتورهای جستجوگر خیلی قابل توجه است و شما در این بخش می توانید کلمات مرتبط پیدا شده در این دانشنامه را با کلمه جستجو شده خود مشاهده کنید و از این نتایج در مراحل بعدی برای افزایش رتبه سایت خود در موتورهای جستجوگر از آن ها استفاده کنید.

دامین ویکیپدیا دانشنامه آزاد

در آخر پیشنهاد می کنم نگاهی هم به جستجوی نام دامنه ها با استفاده از روش ترکیبی سرویس Panabee نیز بیندازید برای مثال کلمه Iran Download را جستجو کنید. همچنین به یاد داشته باشید استفاده از نام دامنه هایی که در آن ها کلمات مرتبط با فعالیت سایت شما وجود داشته باشد هم از طرف بازدید کنندگان شما یه به یاد ماندنی تر و از نظر موتورهای جستجوگر مناسب تر ( بهینه سازی سایت خود برای موتورهای جستجوگر SEO و قرار گیری در رتبه های اول نتایج جستجو SERP ) هستند.

 

لینک شروع کار با سرویس Panabee


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ شنبه 16 / 9 / 1390برچسب:چگونگی انتخاب بهترین دامین با Panabee , ] [ 10:42 ] [ کاوه حق پناه ]
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User